Етикет при консумация на хот дог

Оказва се, че консумацията на хот дог не е толкова просто нещо. Първо американския сандвич се сервира в подходяща чиния. Класическия хот дог се състои от прдълговато хлебче, сцепено по дължина, където се слага цялото кренвиршче. Отгоре на зиг- заг се слага горчица, салатка с майонеза и се поръсва с микс сол и червен пипер. Сухите подправки са наистина неподходящи. В никакъв случай не консумирайте хот догът с червено вино, а с бира. Кетчупът също е изключен от списъка на овкусяващите сосове. Наистина американският сандвич трябва да е толкова вкусен, че да си оближеш пръстите. Накрая, ако сте показали, че сте усвоили добре как се консумира американски сандвич, може да получите бонус парченце наденичка да си допиете бирата.

4 thoughts on “Етикет при консумация на хот дог”

  1. ивомира

    mnogo se posmiah s tazi zabawna kulinariia ako niakoy znae neshto neka da go publikuva tuk

  2. Хайде де, гъбавите американци ще ми казват че вървяло само с бира. Ако опитат мелнишкото червено на дядо няма и да помислят повече за бира 😉

  3. Няма салатка с майонеза, микц сол (каквото е това), и червен пипер, но пък поглднато реално няма и “класически” хот дог. Има регионални вариации.
    Двата известни са Ню Йоркски и Чикагски и освен горчица, те имат доста различни съставки от горе-изброените.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *