Етикет при консумация на хот дог

Оказва се, че консумацията на хот дог не е толкова просто нещо. Първо американския сандвич се сервира в подходяща чиния. Класическия хот дог се състои от прдълговато хлебче, сцепено по дължина, където се слага цялото кренвиршче. Отгоре на зиг- заг се слага горчица, салатка с майонеза и се поръсва с микс сол и червен пипер. Сухите подправки са наистина неподходящи. В никакъв случай не консумирайте хот догът с червено вино, а с бира. Кетчупът също е изключен от списъка на овкусяващите сосове. Наистина американският сандвич трябва да е толкова вкусен, че да си оближеш пръстите. Накрая, ако сте показали, че сте усвоили добре как се консумира американски сандвич, може да получите бонус парченце наденичка да си допиете бирата.

No votes yet.
Please wait...

4 thoughts on “Етикет при консумация на хот дог”

  1. mnogo se posmqh

    No votes yet.
    Please wait...
  2. ивомира

    mnogo se posmiah s tazi zabawna kulinariia ako niakoy znae neshto neka da go publikuva tuk

    No votes yet.
    Please wait...
  3. Хайде де, гъбавите американци ще ми казват че вървяло само с бира. Ако опитат мелнишкото червено на дядо няма и да помислят повече за бира 😉

    No votes yet.
    Please wait...
  4. Няма салатка с майонеза, микц сол (каквото е това), и червен пипер, но пък поглднато реално няма и “класически” хот дог. Има регионални вариации.
    Двата известни са Ню Йоркски и Чикагски и освен горчица, те имат доста различни съставки от горе-изброените.

    No votes yet.
    Please wait...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *